afspraak
2 bestellen

Benodigdheden

Oté Saline Ampullen

30x 10 ml
€ 16,00
Gebufferde, isotone natriumchloride oplossing zonder conserveermiddel voor alle typen contactlenzen.
Meer info
€ 16,00
Toevoegen

Oté ampullen

30x 10ml
€ 16,40
Neutralisatievloeistof conserveringsmiddelvrij voor het neutraliseren , bewaren en inzetten van zachte contactlenzen.
Meer info
€ 16,40
Toevoegen

Verkerk neutralisatie tablet

1x 30 stuks
€ 13,60
Neutralisatietabletten voor waterstofperoxide desinfectiesysteem. Neutraliseren, bewaren en inzetten voor alle contactlenzen.
Meer info
€ 13,60
Toevoegen

Oté Enzym tablet

1x 10 stuks
€ 10,50
Reinigingstablet voor alle contactlenzen, verwijdert eiwitten en vetten.
Meer info
€ 10,50
Toevoegen

Verkerk 10 oogdruppels

1x 10 ml
€ 13,75
Oogdruppel op basis van Hyaluronaat en zonder conserveermiddelen, zorgt voor maximale bevochtiging en behoud van de traanfilm. Verzorgings- en voedingsvloeistof, welke het oog beschermd tegen droogheidsgevoel, irritaties en vermoeidheid. Ook geschikt voor contactlensdragers.
Meer info
€ 13,75
Toevoegen

Hylo Comod

1x 10 ml
€ 16,50
Steriele, conserveringsmiddelvrije oplossing voor oculair gebruik om de bevochtiging van het oogoppervlak te verbeteren bij droge of branderige ogen.
Meer info
€ 16,50
Toevoegen

Hylo Dual

1x 10 ml
€ 17,50
Steriele, conserveringsmiddelvrije oplossing voor oculair gebruik, bevochtigt droge ogen, stabiliseert de traanfilm en vermindert ontstekings- en allergische symptomen zoals jeuk en brandend gevoel.
Meer info
€ 17,50
Toevoegen

Hylo Dual Intense

1x 10 ml
€ 18,95
Steriele, conserveringsmiddelvrije oplossing voor oculair gebruik. Voor intensieve therapeutische bevochtiging van droge ogen en stabilisatie van de traanfilm. Verlicht ontstekingssymptomen.
Meer info
€ 18,95
Toevoegen

Hylo Gel

1x 10 ml
€ 16,90
Steriele, fosfaat- en conserveringsmiddelvrije oplossing voor oculair gebruik voor intensieve, therapeutische bevochtiging van het oogoppervlak bij een extreem en/of chronisch gevoel van droge ogen.
Meer info
€ 16,90
Toevoegen

Menicon Progent A + B

5 behandelingen
€ 15,30
 Intensieve reiniger, bevat 5 behandelingen, 10 ampullen (5 ampullen A vloeistof en 5 ampullen B vloeistof) vloeistof voor harde lenzen - vormvaste lenzen en dus ook nachtlenzen.
Meer info
€ 15,30
Toevoegen

Lenshouder plat

1x houder
€ 3,35
Platte lenshouder
Meer info
€ 3,35
Toevoegen

Lenshouder hoog

1x houder
€ 3,35
Hoge houder
Meer info
€ 3,35
Toevoegen

DMV pincet zachte lens

1x pincet
€ 11,95
Pincet voor zachte lens
Meer info
€ 11,95
Toevoegen

DMV zuignap harde lens

1x zuignap
€ 7,95
Zuigernap voor harde lens
Meer info
€ 7,95
Toevoegen

{Naam}

{Inhoud}
{Prijs}
{ProductInfo}

Reviews

Zeer ervaren opticien! Paar maanden geleden mijn bril laten aanmeten, ze hebben mooie monturen en een heel ruime keuze. Afgelopen week op mijn bril gaan zitten, helemaal plat. Even langs geweest en hij was weer als nieuw! Thanks ;p

Lennard de Lange
Zo ongelooflijk goed geholpen vandaag door optometrist Janneke. We kwamen uiteindelijk niet achter de oorzaak van mijn dochters visuele probleem, maar toch weer een aanknopingspunt en advies rijker. Een uur onderzoek gehad en hoefde niets af te rekenen. Dat is pas service! Bedankt!

Mess Mattemaker
De beste optiek die ik ken ( en ik heb meerdere goede in andere plaatsen gehad) Heel goede service, advies en toffe mensen.

Liza Heijboer
Professioneel en gekwalificeerd personeel, mooie selectie aan brillen en ontzettend vriendelijke en persoonlijke service. Vanaf het begin voel ik me heel welkom en op mijn gemak, heel erg fijn. Zeker waard voor je geld!

Nicky Bouwmeester

Persoonlijk advies

  • Van oogmeting tot stylingadvies
  • Alle tijd en aandacht voor jou
  • Op jouw tijd
maak direct een afspraak

Berichten

alle berichten

Oogmeting voor kinderen

Wanneer is het juiste moment om de ogen te testen bij kinderen? Bij kinderen die jonger dan 8 jaar zijn kan de optometrist een screening doen om te beoordelen hoe het gezichtsvermogen is.

Waarom een preventieve meting belangrijk is

Vraag je je weleens af of je nog scherp genoeg ziet? Tijdens het lezen of tv kijken, in de auto of achter je scherm? Preventieve oogmeting is belangrijk.

Optiek Verkerk heeft alles in huis

In onze winkels is alle ruimte voor een gastvrije ontvangst. Onze winkels zijn ook complete servicecentra voor alles op het gebied van brillen en contactlenzen. Een inkijkje in onze locatie in Amersfoort.

Alle soorten en maten contactlenzen

Er zijn veel verschillende contactlenzen op de markt. Zoals harde lenzen, zachte lenzen, daglenzen en nachtlenzen. Wij zijn sterk in maatwerk-contactlenzen.
Webdesign: Inzpire|Webdevelopment: Exitus ICT

Bij welke vestiging wilt u een afspraak maken?

Vestiging Nijkerk
Vestiging Amersfoort

Magazien aanvragen

Bedankt voor uw interesse in ons magazien! U kunt deze gratis aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. We sturen het dan binnen enkele dagen gratis naar u op.

Persoonlijke gegevens