afspraak
Privacy verklaring

Privacy verklaring

Wij zetten ons iedere dag opnieuw in om het kijkcomfort van onze klanten te verbeteren. Dat doen we met de mooiste monturen, de beste glazen en de modernste contactlenzen, aangevuld met onze professionele dienstverlening. We hebben hiervoor persoonsgegevens van onze klanten nodig. Wij beloven dat persoonsgegevens die onze klanten aan Optiek Verkerk verstrekken alleen gebruikt zullen worden voor het doel waarvoor de klant ze aan ons heeft gegeven. Hieronder leggen we uit om welke gegevens het gaat, waar we die gegevens voor gebruiken en hoe lang en waarom we ze bewaren.


We beperken het gebruik van persoonsgegevens tot alleen die gegevens die we nodig hebben om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We vragen altijd om uitdrukkelijke toestemming. Uiteraard nemen we passende technische en organisatorische maatregelen om de veiligheid van alle persoonsgegevens te waarborgen. Wij geven alleen gegevens door aan derden wanneer dat nodig is voor de uitvoering van onze werkzaamheden. Wij zijn op de hoogte van de rechten van onze klanten en zullen deze respecteren.

 

Gegevens die wij verwerken

Voor levering van ons product en onze dienstverlening verwerken wij de volgende gegevens: 

• NAW-gegevens aangevuld met telefoonnummers, e-mailadressen, geboortedatum en geslacht;

• Gegevens die wij verkrijgen tijdens controles of metingen van uw ogen;

• De aankopen die klanten bij ons doen zoals brillen en contactlenzen;

• Onze financiële administratie;

• Persoonlijke omstandigheden die van belang zijn voor kijken

 

Inschakeling andere partijen

Sommige onderdelen van onze bedrijfsvoering worden door onze leveranciers uitgevoerd.

Deze leveranciers ontvangen niet meer dan die gegevens die zij nodig hebben voor de uitvoering van hun dienst. Wij verstrekken nooit gegevens aan bedrijven waarmee wij geen verwerkerovereenkomst hebben. Uw gegevens moeten bij onze verwerkers veilig zijn. Voor zover de wettelijke bewaartermijnen dit toestaan verplichten wij onze leveranciers uw persoonsgegevens binnen 4 weken na de verwerking te verwijderen. Uiteraard mogen onze leveranciers uw gegevens nooit voor eigen doelen gebruiken. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van personen die jonger zijn dan 16 jaar indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

 

Veilig bewaren

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. We beveiligen onze systemen en gebruiken encryptie daar waar dat nodig is. Wij maken back-ups om de gegevens van onze klanten te kunnen herstellen bij incidenten.

Al onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

 

Uw rechten

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

 

Vragen

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u vragen of klachten hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens of ons privacybeleid dan kunt u contact opnemen met:


Optiek Verkerk, afdeling privacy

Kamp 78, 3811 AT Amersfoort

Telefoon: 033-4721719

amersfoort@optiekverkerk.nl


Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacy bescherming. 



Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op.

De kwaliteitsopticien in Amersfoort en Nijkerk

Je ogen zijn een kostbaar bezit. Ze verdienen het allerbeste. Welkom bij Optiek Verkerk in Nijkerk en Amersfoort. Wij gaan verder waar andere opticiens stoppen. Met verregaande oogzorg en onderscheidende monturen die helemaal bij jou passen. Gun jezelf een Verkerk.

Ontdek ook onze andere merken

Zoek je echt iets speciaals? Dan ga je naar Optiek Verkerk. Bij ons vind je een unieke selectie merk- en designerbrillen. Onze merken vind je nergens anders in de regio. Wat te denken van deze merken:

Theo Eyewear

Fris, eigenzinnig en een met tikkeltje humor. Ondeugende monturen met bijzondere levenslust.

Lindberg

Eenvoudig, attractief, functioneel. Deens minimalisme tot in de perfectie doorgevoerd.

Anne et Valentin

Vlot, vrolijk en fantasievol. Dat typeert de monturen van het Franse merk Anne et Valentin.

Götti

Subtiel, tijdloos en toch modern. Dat kenmerkt de monturen van Götti.

Andy Wolf

Comfort, functionaliteit en een gedurfde uitstraling. Anders dan anders dus. Durf jij?

Yellows Plus

Japanse eenvoud en pure vormen. Dit geeft de monturen een krachtig design.

Gloryfy Unbreakable

Het onbreekbare brilmontuur voor de sportieveling en de buitenmens.

Zonnebrillen

Stijlvolle monturen die net even anders zijn.

Kinderbrillen

De leukste en beste monturen.

Gouverneur Prestige

Gouverneur Prestige

Matsuda

Japans vakmanschap en doordacht ontwerp.

Cutler and Gross

Exclusieve, eigenzinnig en handgemaakte monturen. Dat typeert de monturen van het Britse merk Cutler and Gross.

Theo Eyewear

Fris, eigenzinnig en een met tikkeltje humor. Ondeugende monturen met bijzondere levenslust.

Lindberg

Eenvoudig, attractief, functioneel. Deens minimalisme tot in de perfectie doorgevoerd.

Anne et Valentin

Vlot, vrolijk en fantasievol. Dat typeert de monturen van het Franse merk Anne et Valentin.

Götti

Subtiel, tijdloos en toch modern. Dat kenmerkt de monturen van Götti.

Andy Wolf

Comfort, functionaliteit en een gedurfde uitstraling. Anders dan anders dus. Durf jij?

Yellows Plus

Japanse eenvoud en pure vormen. Dit geeft de monturen een krachtig design.

Gloryfy Unbreakable

Het onbreekbare brilmontuur voor de sportieveling en de buitenmens.

Zonnebrillen

Stijlvolle monturen die net even anders zijn.

Kinderbrillen

De leukste en beste monturen.

Gouverneur Prestige

Gouverneur Prestige

Matsuda

Japans vakmanschap en doordacht ontwerp.

Cutler and Gross

Exclusieve, eigenzinnig en handgemaakte monturen. Dat typeert de monturen van het Britse merk Cutler and Gross.

Theo Eyewear

Fris, eigenzinnig en een met tikkeltje humor. Ondeugende monturen met bijzondere levenslust.

Lindberg

Eenvoudig, attractief, functioneel. Deens minimalisme tot in de perfectie doorgevoerd.

Anne et Valentin

Vlot, vrolijk en fantasievol. Dat typeert de monturen van het Franse merk Anne et Valentin.

Götti

Subtiel, tijdloos en toch modern. Dat kenmerkt de monturen van Götti.

Andy Wolf

Comfort, functionaliteit en een gedurfde uitstraling. Anders dan anders dus. Durf jij?

Yellows Plus

Japanse eenvoud en pure vormen. Dit geeft de monturen een krachtig design.

Gloryfy Unbreakable

Het onbreekbare brilmontuur voor de sportieveling en de buitenmens.

Zonnebrillen

Stijlvolle monturen die net even anders zijn.

Kinderbrillen

De leukste en beste monturen.

Gouverneur Prestige

Gouverneur Prestige

Matsuda

Japans vakmanschap en doordacht ontwerp.

Cutler and Gross

Exclusieve, eigenzinnig en handgemaakte monturen. Dat typeert de monturen van het Britse merk Cutler and Gross.

Reviews

Zeer ervaren opticien! Paar maanden geleden mijn bril laten aanmeten, ze hebben mooie monturen en een heel ruime keuze. Afgelopen week op mijn bril gaan zitten, helemaal plat. Even langs geweest en hij was weer als nieuw! Thanks ;p

Lennard de Lange
Professioneel en gekwalificeerd personeel, mooie selectie aan brillen en ontzettend vriendelijke en persoonlijke service. Vanaf het begin voel ik me heel welkom en op mijn gemak, heel erg fijn. Zeker waard voor je geld!

Nicky Bouwmeester
Zo ongelooflijk goed geholpen vandaag door optometrist Janneke. We kwamen uiteindelijk niet achter de oorzaak van mijn dochters visuele probleem, maar toch weer een aanknopingspunt en advies rijker. Een uur onderzoek gehad en hoefde niets af te rekenen. Dat is pas service! Bedankt!

Mess Mattemaker
De beste optiek die ik ken ( en ik heb meerdere goede in andere plaatsen gehad) Heel goede service, advies en toffe mensen.

Liza Heijboer

Persoonlijk advies

  • Van oogmeting tot stylingadvies
  • Alle tijd en aandacht voor jou
  • Op jouw tijd
maak direct een afspraak

Berichten

alle berichten

Oogmeting voor kinderen

Wanneer is het juiste moment om de ogen te testen bij kinderen? Bij kinderen die jonger dan 8 jaar zijn kan de optometrist een screening doen om te beoordelen hoe het gezichtsvermogen is.

Waarom een preventieve meting belangrijk is

Vraag je je weleens af of je nog scherp genoeg ziet? Tijdens het lezen of tv kijken, in de auto of achter je scherm? Preventieve oogmeting is belangrijk.

Optiek Verkerk heeft alles in huis

In onze winkels is alle ruimte voor een gastvrije ontvangst. Onze winkels zijn ook complete servicecentra voor alles op het gebied van brillen en contactlenzen. Een inkijkje in onze locatie in Amersfoort.

Alle soorten en maten contactlenzen

Er zijn veel verschillende contactlenzen op de markt. Zoals harde lenzen, zachte lenzen, daglenzen en nachtlenzen. Wij zijn sterk in maatwerk-contactlenzen.
Webdesign: Inzpire|Webdevelopment: Exitus ICT

Bij welke vestiging wilt u een afspraak maken?

Vestiging Nijkerk
Vestiging Amersfoort

Magazien aanvragen

Bedankt voor uw interesse in ons magazien! U kunt deze gratis aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. We sturen het dan binnen enkele dagen gratis naar u op.

Persoonlijke gegevens