afspraak
oogzorg
bij verkerk

Oogzorg

Goede oogzorg vind je allang niet meer alleen in het ziekenhuis. Heb je twijfels over de gezondheid van je ogen, dan kun je heel laagdrempelig terecht bij Optiek Verkerk. Bij ons werken gediplomeerde optometristen die onderzoeken en adviseren.

Optometrie in onze optiek

Heb je een klacht aan je ogen? Daarvoor kan je naar Optiek Verkerk. Onze optometristen onderzoeken jouw ogen en geven een advies.

Oogmeting

Bij Optiek Verkerk begrijpen we hoe belangrijk een goede oogmeting is voor de gezondheid van je ogen. Een regelmatige oogmeting is essentieel om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te behandelen.

Contactlenscontrole

Tijdens een contactlenscontrole controleren onze ervaren contactlensspecialisten niet alleen de scherpte van je zicht, maar ook de conditie van je ogen.We kijken naar de gezondheid van het hoornvlies, de pasvorm van de lenzen en eventuele tekenen van irritatie of infectie.

Glaucoom screening

Glaucoom is een oogaandoening die geleidelijk schade aan de oogzenuw veroorzaakt en uiteindelijk kan leiden tot permanent verlies van het gezichtsvermogen. 

Het belang van diabetes screening

Diabetes screening is een belangrijk onderdeel van het behoud van de algehele gezondheid, inclusief ooggezondheid.

Staar (cataract)

Cataract, ook wel staar genoemd, is een veelvoorkomende oogaandoening waarbij de ooglens troebel wordt.

Bijziendheid.

Hoge bijziendheid vergroot de kans op slechtziendheid. Ben jij tussen de 7 en 16 jaar en dragen allebei jouw ouders een bril? Kom langs voor een preventieve oogmeting.

Cycloplegische refractie

Een cycloplegische meting is een speciale oogmeting waarbij de accommodatie van de ogen tijdelijk wordt uitgeschakeld.

Binoculair onderzoek / Fixatie Disparatie (FD)

Om goed te kunnen zien, moeten onze ogen goed samenwerken. Dat is niet altijd het geval. Dan kan er sprake zijn van fixatie disparatie (FD).

Optometrisch onderzoek

Een optometrisch onderzoek is een uitgebreide evaluatie van de gezondheid en het functioneren van de ogen. Het wordt uitgevoerd door een optometrist, een specialist in oogzorg die is opgeleid om oogproblemen te diagnosticeren en behandelen.

De kwaliteitsopticien in Nijkerk en Amersfoort.

Je ogen zijn een kostbaar bezit. Ze verdienen daarom het allerbeste. Welkom bij Optiek Verkerk in Nijkerk en Amersfoort. Wij gaan verder waar andere opticiens stoppen, met verregaande oogzorg en onderscheidende monturen die helemaal bij jou passen. Gun jezelf een Verkerk.

Reviews

Zo ongelooflijk goed geholpen vandaag door optometrist Janneke. We kwamen uiteindelijk niet achter de oorzaak van mijn dochters visuele probleem, maar toch weer een aanknopingspunt en advies rijker. Een uur onderzoek gehad en hoefde niets af te rekenen. Dat is pas service! Bedankt!

Mess Mattemaker
De beste optiek die ik ken ( en ik heb meerdere goede in andere plaatsen gehad) Heel goede service, advies en toffe mensen.

Liza Heijboer
Zeer ervaren opticien! Paar maanden geleden mijn bril laten aanmeten, ze hebben mooie monturen en een heel ruime keuze. Afgelopen week op mijn bril gaan zitten, helemaal plat. Even langs geweest en hij was weer als nieuw! Thanks ;p

Lennard de Lange
Professioneel en gekwalificeerd personeel, mooie selectie aan brillen en ontzettend vriendelijke en persoonlijke service. Vanaf het begin voel ik me heel welkom en op mijn gemak, heel erg fijn. Zeker waard voor je geld!

Nicky Bouwmeester

Persoonlijk advies

  • Van oogmeting tot stylingadvies
  • Alle tijd en aandacht voor jou
  • Op jouw tijd
maak direct een afspraak

Berichten

alle berichten

Oogmeting voor kinderen

Wanneer is het juiste moment om de ogen te testen bij kinderen? Bij kinderen die jonger dan 8 jaar zijn kan de optometrist een screening doen om te beoordelen hoe het gezichtsvermogen is.

Waarom een preventieve meting belangrijk is

Vraag je je weleens af of je nog scherp genoeg ziet? Tijdens het lezen of tv kijken, in de auto of achter je scherm? Preventieve oogmeting is belangrijk.

Optiek Verkerk heeft alles in huis

In onze winkels is alle ruimte voor een gastvrije ontvangst. Onze winkels zijn ook complete servicecentra voor alles op het gebied van brillen en contactlenzen. Een inkijkje in onze locatie in Amersfoort.

Alle soorten en maten contactlenzen

Er zijn veel verschillende contactlenzen op de markt. Zoals harde lenzen, zachte lenzen, daglenzen en nachtlenzen. Wij zijn sterk in maatwerk-contactlenzen.
Webdesign: Inzpire|Webdevelopment: Exitus ICT

Bij welke vestiging wilt u een afspraak maken?

Vestiging Nijkerk
Vestiging Amersfoort

Magazien aanvragen

Bedankt voor uw interesse in ons magazien! U kunt deze gratis aanvragen door onderstaand formulier in te vullen. We sturen het dan binnen enkele dagen gratis naar u op.

Persoonlijke gegevens